المثبتون بعد الرجيم المثبتون بعد الرجيم
recent

آخر الأخبار

recent
recent
جاري التحميل ...

  1. عند منطقه الكرش والراداف اعمل ايه

    ردحذف
  2. السلام عليكم انا عندي 23سنة ووزني 85وطولي 167عايزةاعرف انهي نظام مناسب ليا .واكتر منطقه عايزة انزلها البطن ودة بسبب الولادة القيصيريه مع العلم اني باخد برشام منع الحمل الي بيطخن لوحده اصلا .ولو ف تواصل واتس أب ممكن تدوني الرقم لاني مبعرفش اتواصل وابحث علي الحجات دي

    ردحذف
  3. السلام عليكم انا عندي 23سنة ووزني 85وطولي 167عايزةاعرف انهي نظام مناسب ليا .واكتر منطقه عايزة انزلها البطن ودة بسبب الولادة القيصيريه مع العلم اني باخد برشام منع الحمل الي بيطخن لوحده اصلا .ولو ف تواصل واتس أب ممكن تدوني الرقم لاني مبعرفش اتواصل وابحث علي الحجات دي

    ردحذف
  4. انا نفسي اخس بس بضعف أمام السكريات اعمل ايه يا باشا مهندش

    ردحذف

لو نفسك في مكرونة بشاميل خفيفة وصحية وطعمها يجنن

لو نفسك في مكرونة بشاميل خفيفة وصحية وطعمها يجنن

الأكل الصحي ليس معناه الحرمان معنا تغير معنى ومذاق الأكل وتم طبخ مكرونه بشاميل صحيه لذيذه خفيفه ع المعده تستحق التجربه😉

شاهد👀الفيديو 
طريقة عمل المكرونة بيشاميل
 اللحمة المفرومة، جزرة مبشورة، بصل مفروم، فلفل اخضر مقطع دي المكونات الي هنستخدمها مع اللحمة الخاصة بالمكرونة البيشاميل .. نسخن الطاسة و نحط البصل بدون اي دهون و نشوحها و هنشوف بعدين ازاي اللحمة هتنزل دهونها.. نقلب البصل كل شوية لغاية ميذبل و نحط الفلفل و نقلب و بعد كده نضيف اللحمة هي بتبان بيضة لأني فرمها في البيت هتشوفوا كمية الدهون الي هتنزل منها و ده الي بيديها سعرات عالية يخلينا منستخدمهاش كثير في الأنظمة الغذائية... اللحمة ابتدت تستوي نحط الجزر معاها تقريبا نص جزرة و نقلب و نغطيها لغاية متستوي نحط معاها الفلفل الاسمر و الملح و نقلب كويس.. نشيل الدهون الي نزلت من اللحمة .. و دي المكرونة اتسلقت مكونات البيشاميل: كوبيتين حليب خالي الدسم ، ٥ ملاعق دقيق اسمر، شوربة و دي اختياري ٥ ملاعق كبار ، الفرق بين الدقيق الاسمر و الأبيض ان الاسمر بيكون غامق و الأبيض فاتح ... نبتدي نحط مكونات البيشاميل اول حاجة الحليب و بعد كده الدقيق و نقلب كويس على البارد لغاية متتجانس و بعدين نحطهم على النار و نقلب هيبتدي يثقل نضيف شوية شوربة وهي اختياري و من الاحسن نشيل منها الدهون تماما و نقلب نحط عليها الملح و الفلفل الاسمر و الشطة و نكمل تقليب لغاية ما الخليط يتجانس و يثقل 
دي المكرونة بعد السلق نحط عليها شوية بيشاميل و نقلب مع بعض... نرص المكرونة في صينية و نحط فوقها اللحمة و نفردها و نحط عليها الطبقة الثانية من المكرونة ثم طبقة أخرى من البيشاميل و على الوش نحط بيضة و ندخلها الفرن و نسيبها لغاية متستوي .. شكلها تحفة و لا اروع.
🌺🌺بألف هنا وصحتين ع قلوبكم 🌺🌺


كاتب الموضوع

Jore
مساحة إعلانية

التعليقات

مساحة إعلانية

اتصل بنا

إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

عن المدونة

المدونة تحتوي على كافة المعلومات والنصائح والأنظمة الغذائية التي يبحث عنها كل من يريد انقاص وزنه بشكل صحي وسليم و تعرض ايضا بعض الانجازات وقصص نجاح لكثير من الاشخاص الذين نجحوا في انقاص اوزانهم من تلك النصائح والانظمة الغذائية والتى كانت سبب في تغيير حياتهم بالكامل ، وتضم المدونة شرح تفصيلي لتلك الانظمة مدعمة بالفيديوهات ، وايضا تحتوى المدونة علي بعض النصائح بشكل مبسط جدا وذلك من خلال الفيديوهات ، ويوجد ايضا مسابقات بين الاعضاء كى يتنافسو والوصول لأهدافهم ، المدونة هى موسوعة متكاملة لتغيير الانسان

تغريداتي علي التويتر

حمل تطبيقنا

إحصاءات المدونة

جميع الحقوق محفوظة

المثبتون بعد الرجيم